15 Haziran 2016 Çarşamba

Merhaba ben Melis,
Size bir teklifim var:
LR İŞ ORTAĞIM OLUR MUSUN?


Hayat hep bir arayışla geçer. Bende yeni bir arayış içine girdiğim bir dönemde hem kendime hem çevreme yararlı olduğunu düşündüğüm bir marka ile tanıştım: LR HEALTH & BEAUTY

LR bağımsız iş ortağı oldum. Şimdi ekibimi kuruyorum ve kendime ekip arkadaşı arıyorum. 
Sende ekibime katılıp hayatına değer katmaya ne dersin?


Kısaca LRdan bahsedecek olursak;
LR, Avrupa’da en hızlı başarıya ulaşan doğrudan pazarlama şirketlerinden biridir. LR, 1985 yılında kuruluşundan beri çok yüksek ciro artışları kaydetmiştir. LR’ın başarısının temelinde eşsiz başarı faktörleri, yaşanan değerler ve en önemli faktör olan net belirlenmiş bir vizyon yatar.
Şüphesiz ki LR’nin bu kadar hızlı büyümesinin en büyük faktörü ise network ağıyla çalışan yapısıdır. Şirket kazandıkça, şirket ağında olan kullanıcılara da kazandırmaktadır. Şuana dek Türkiye’de sayısızca lüx araç ve bir çok hediyeyi partnerlerine vermiştir. 
LR Health & Beauty şirketinin ürünleri bir çok dünya sağlık örgütleri, Almanya ve Türkiye bakanlıklarınca izinli onaylı belgeli ve sertifikalıdır. 33 ülkede güzellik ve sağlık sektöründe en çok tercih edilenler sıralamasında ilk sıradadır.
Avrupada güzellik ve sağlık sektörünün  lideri LR Health & Beauty şirketine sıfır risk ve sıfır sermaye ile  iş ortağı olarak isterseniz evinizde, isterseniz ikinci bir iş olarak zaman ve mekan kısıtlaması olmadan çalışarak, adil ve şeffaf pazarlama planımız  sayesinde  ürün satışından %40 kar  ve prim sistemimizde bulunan  çok fazla sayıda prim ile sürekli artan bir pasif gelir ve lüx araç konseptimizde bulunan sıfır model opel corsa,mercedes ve porsche’dan dilediğiniz birine sahip olabilirsiniz. 
Yada iş ortağı olarak sadece  dünya devi şirketimizin ürünlerini %40 daha uygun kullanırsınız. Çünkü LR Health & Beauty şirketinin iş ortaklığında aylık kota zorunlulu yok. Stok yapma zorunluluğu yok. Ve en önemlisi giriş aidat ücreti yoktur. Tek bir mail ile üyeliğinize son verebilirsiniz. 

Sermayesiz iş kurmak artık LR ile mümkün. Kendi işinin sahibi olmak için hemen iletişime geç Lr dünyasıyla tanışmak için geç kalma


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder